De naam 123 Interieur Bouw slaat vooral op onze werkwijze. Wij werken volgens een 3 stappen systeem dat bestaat uit Stap 1: De aanvraag, Stap 2: het ontwerp & Stap 3: de bouw. Op deze wijze hebben we al onze projecten succesvol afgerond. 

123 interieurbouw stap 1 aanvraag

Stap 1: persoonlijk contact

Wilt u onderzoeken wat de mogelijkheden zijn of heeft u gewoon vraag neem dan contact met ons op. Wij denken oplossingsgericht mee met de wensen van de klant en zijn budgettaire mogelijkheden. Wij zijn praktische interieur bouwers en houden van persoonlijk contact op informele wijze.

123 interieurbouw stap 2 ontwerp

Stap 2: een ontwerp op maat

Op basis van een aanvraag kunnen wij heel specifiek en concreet een ontwerp samenstellen. Wij ontwerpen 2D & 3D concepten. Ons professionele netwerk voorzien onze klanten op het gebied van interieurontwerpers, CAD ontwerpen, grafische ontwerpers en fotografen. Bekijk een aantal van onze ontwerpen & gerealiseerde interieurs en laat u overtuigen.

123 interieurbouw stap 3 bouw

Stap 3: wij zijn bouwers!

Als de aanvraag & ontwerp fase zijn afgerond beginnen we met de bouw van het interieur. Van een ontwerp naar werkelijkheid. Wij stoppen pas met bouwen als de klant tevreden is. Bekijk een aantal van onze interieur bouw projecten en laat u overtuigen.