HYET SWEET

123 interieurbouw werkt ook over de grens! Deze aanvraag kwam van een bedrijf in Frankrijk dat via een Nederlands marketing organisatie een aanvraag deed bij 123 interieurbouw om verouderde receptie ruimte snel te transformeren tot een ruimte die past bij deze tijd.

Gezien de flinke afstand tussen Lemmer en Gravelines hebben we op basis van foto’s de opdracht aangenomen. Gelukkig was de taalbarrière geen probleem en waren we tevreden over de uitgangspunten om de nieuwe ruimte te kunnen creëren. In Nederland hebben we alle mooie wanddoeken laten printen met logo’s en teksten aan de hand van een opmaak en een goed gekeurde drukproef. We hebben onze kleine snelle vrachtwagen volgeladen met materialen, gereedschappen en verf. Na een halve reisdag was er een korte bespreking over veiligheid en de definitieve aanpassingen.

De Balie

Het meeste werk zat in de balie. Het was een flink karwei om deze om te toveren tot een prachtig nieuwe balie. Na veel timmeren, boren, schroeven, plamuren, schuren en voorgronden waren we klaar om het om het groene HPL te plakken op het bovenblad van de balie.

De Maquette

Daarna begon het schilderen van de architraven en het verlagen van de bestaande fabrieksmaquette. De maquette stond op een podium met zwart stalen poten. Alle poten moesten stuk voor stuk ingekort worden. De poten zijn vervolgens weggewerkt met een wit geschilderde houten onderzijde. Het bestaande plexiglas hebben vervolgens weggehaald. Daardoor was de maquette veel beter te zien en ook nog makkelijker stofvrij te houden.

Overige werkzaamheden

  • We hebben de muren een iets warmere tint gegeven. Een kleur die bij een ontvangstruimte past.
  • Achter de receptiebalie hebben we een doek bespannen met een mooi logo op de volledige wand.
  • Op de wand achter de fabrieksmaquette staat de HYET Sweet slogan.

Eindconclusie

Met nog geen 3 weken tijd om van plan tot resultaat te komen was deze opdracht fantastisch om te doen. Ook de opdrachtgever was zeer tevreden over het resultaat. Voor alle partijen een happy end.