De naam 123 Interieur Bouw slaat vooral op onze werkwijze. Wij werken volgens een 3 stappen systeem dat bestaat uit Stap 1: De Aanvraag, Stap 2: Het Ontwerp en Stap 3: De Bouw. Op deze wijze hebben we al onze projecten succesvol afgerond. 

Cramer-&-Looman-Interieur-Decor-StandBouw-123 Interieur Bouw is een onderdeel van Cramer & Looman in Lemmer. Cramer & Looman levert vooral diensten op het gebied van stand- en decorbouw, maar legt zich ook toe op gethematiseerde en op maat gemaakte interieur bouw. Onder de naam 123 Interieur Bouw plaatst Cramer & Looman alle werkzaamheden op Interieur Bouw gebied. Wij staan bekend om onze constructieve degelijkheid, verfijnde detaillering en kwalitatieve materialen. 

Onze bedrijfsfilosofie

Vragen uit de markt worden creatief en flexibel benaderen. Zowel vaktechnisch als logistiek proberen wij volstrekt 'open minded' te zijn.

 

 

Over 123 Interieur Bouw Werkwijze

Ons Team

foto-persoon-

HANS CRAMER

EIGENAAR & BOUWER

 

foto-persoon-

BERT LOOMAN

EIGENAAR & BOUWER

 

foto-persoon-

OSCAR

MAGAZIJN & TOURMANAGER 

 

foto-persoon-

STEFAN

DRIVER & ALLROUND INTERIEURBOUWER

 

foto-persoon-

PETER 

DECORATEUR  

 

foto-persoon-

RAYMOND

SCHILDER

 

foto-persoon-

JACCO

INTERIEURBOUWER

 

foto-persoon-

DAAN

VLOER

 

foto-persoon-

TARCIS 

STOFFEERDER   

 

foto-persoon-

DIRK

METAAL

 

foto-persoon-

YKE

ADMINISTRATIEF

 

FLEXIBEL PERSONEEL

 

 

 

Referenties & Diensten

Wij hebben onder interieurs gemaakt voor het AMC Ziekenhuis, Nike - Kalverstraat Amsterdam, Pampus Fort Eiland, Zwembad het Bosbad Emmeloord enz. 123 Interieur bouw maakt onder andere interieurs voor kantoren, winkels, musea, ziekenhuizen, bedrijfspanden, grachtenpanden, horeca, bar, uitgaan gelegenheden, clubs, sportcomplexen, koffietenten, ontvang ruimtes, beurzen, 

Relevante woorden mbt Interieur Bouw

wachtkamer, stoel, bank, tafel, meubel, vloer, wand, plafond, entreehal, balie, toonbank, decoratieve displays

Onze werkplaats

123-interieurbouw-werkplaats-cramer-looman Werkplaats-cramer-en-looman-123-interieurbouw

 

 

bertphoto1

Een bijzonder man is er niet meer...

Bert Looman, 16-04-1958 – 14-10-2018

Begin dit jaar raakt Bert gedeeltelijk uit de running. Een operatie volgt, met daarna voor de zekerheid een aantal preventieve behandelingen. ‘Niets om ons zorgen over te maken’, zegt Bert. Dat doen we ook niet. Bert doorstaat de behandelingen immers goed. ‘Na de vakantie zijn we er weer’, zegt Bert. En als Bert dat zegt...

Maar in de vakantieweken horen we dat de behandelingen toch niet doen wat we allemaal hopen en verwachten. Dus gaat Bert een nieuw traject in. Helaas slaat ook deze serie behandelingen niet aan.

En dan? Dan worden we overvallen door de snelheid waarmee alles gaat. Dan raken we overmand door verslagenheid en verdriet omdat wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze vriend, compagnon, baas en collega Bert Looman.

Lees hier het hele bericht.