Op het gebied van decoratie zijn er vele mogelijkheden om uw wensen uit te werken tot levensechte voorstellingen. Hiervoor wordt o.a. gebruik gemaakt van decoratieve schildertechnieken en materialen.

Naast deze middelen zijn er mogelijkheden om deze technieken te combineren met de hedendaagse technieken, zoals printwerk en deze aan te brengen in echte grote geprofileerde lijsten, waar meerdere mogelijkheden voor zijn om af te werken met bijvoorbeeld; marmer, natuursteen, houtdraadtechniek of goud / zilver geschilderd. Daarnaast richten wij ook etalages of presentaties van merkproducten in voor de Retail/detailhandel. 

Denk bijvoorbeeld aan de illusie van natuursteen, een landschap, een romeinse zuilengalerij, of willekeurig welke voorstelling dan ook kan gerealiseerd worden, ongeacht de afmetingen. Zo kan elke ruimte omgetoverd worden tot een Amsterdams café, een Mexicaanse haciénda, of een Engelse tuin. 

Ook het schilderen op doek of wand behoort ook tot de mogelijkheden of het nou om een portret gaat of een mega doek van 40 meter of meer, het is allemaal uit te voeren binnen ons bedrijf

Technieken die wij onder andere gebruiken om decoratieve voorstellingen te realiseren zijn:

  • Schilderen: portret, kunstschilder katoen
  • Behang: skim, glasvezel.
  • Sign Werk: Doeken spannen, printen, beplakken, plakletters
  • CNC werk.
  • Relief & 3D.
  • Beeldende Kunst: Tempex.

 

decoratie-etalage-kunststof-schilderen-interieurbouwdecoratie-design-relief-presentatiemeubel-interieurbouw