Ontwerp 2D & 3D

Ontwerp-2d-interieur-bouw-papier-digitaal

Bij het maken van een interieur & meubel ontwerp houden wij rekening met alle wensen van de klant. Op basis van deze de input van de klant maken we een eerste impressie. Bekijk op onze ontwerp pagina alle mogelijkheden.

Houtbewerking

Hout-meubel-interieur-bouw-ruw

123 Interieur Bouw is gespecialiseerd in houtbewerking voor meubels en overige interieur bouw. Wij kunnen in onze werkplaats de onderdelen prefab ontwikkelen. Bekijk op onze houtbewerking pagina alle mogelijkheden.

Metaalbewerking

metaalbewerking-interieur-bouw-meubel-op-maat

123 Interieur Bouw levert metaaloplossingen voor meubels en interieur op maat. Wij hebben een breed netwerk van leveranciers en professionals met verschillende metaal specialisaties. Lees verder op onze metaalbewerking pagina.

Kunststof Toepassingen

Verschillende-opties-kunstsfof-interieur-design-bouw

123 Interieur Bouw kan met elke kunststof overweg. In de interieur bouw is maatwerk zeer belangrijk. Met kunststof kunnen zeer moderne en strakke interieurs gemaakt worden. Lees verder op onze kunststof pagina.

Schilderen & Afwerking

Schilderen-interieur-bouw-lakken-afwerken

123 Interieur Bouw verzorgd de complete afwerking van interieurs. Schilderen, lakken, beitsen, enz zijn zeer belangrijke elementen om tot een goede afwerking te komen. Bekijk op onze schilder & afwerking pagina alle mogelijkheden.

Decoratie & Design

decoratie-design-relief-presentatiemeubel-interieurbouw

Op decoratie gebied zijn er vele mogelijkheden om uw wensen uit te werken tot levensechte voorstellingen. Hiervoor wordt o.a. gebruik gemaakt van decoratieve schildertechnieken. Bekijk op onze decoratie pagina alle mogelijkheden.

Stofferen & Textiel

capitonneren-interieurbouw-leer-kunstleer

123 Interieurbouw stoffeert al jarenlang, in samenwerking met partners, meubels en interieurs. Wij bouwen op maat. Wij pakken elk project op met enorm veel passie en niets is onmogelijk. Bekijk op onze stoffeer pagina alle mogelijkheden.

Transport & Montage

Transport-montage-interieur-bouw

123 Interieur bouw beschikt over een aantal transport middelen om alle prefab geproduceerde interieur bouw onderdelen te vervoeren naar locatie. Bekijk op onze transport & montage pagina alle mogelijkheden.