tafel huiskamer op maat gemaakt interieurbouw

Uw tafel op maat van 123Interieurbouw

Op maat gemaakt: dat is 1 van onze kenmerken, we laten u graag onze mogelijkheden zien.

Deze keer bespreken we de tafel. Een tafel is een item wat op veel plekken in uw interieur terug komt, een mooie grote gezellige tafel waar u met uw familie in de keuken aan kan zitten, een tafel in de woonkamer, studeer kamer, serre of als display voor een mooi interieur item. Ook tafels kunnen wij op maat voor u maken, wilt u rond, vierkant, rechthoek, ovaal….het kan allemaal. Een mooie hout structuur of een trendy hpl, metalen poten…..er zijn zo enorm veel mogelijkheden. En het eind resultaat is wederom dat u een mooi meubel in uw huis heeft wat uniek is en volledig op uw smaak afgestemd. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

 

tafel op maat 123 interieurbouw tafel huiskamer op maat gemaakt interieurbouw moderne huiskamer tafel op maat kantoor tafel op maat interieur bouwl

Wandkast kastjes 123 interieurbouw op maat

Wandkast snelle levering en op maat

Bij 123 Interieurbouw kunt u uw (wand) kast volledig op maat en indeling laten produceren. Voordeel in deze tijd is dat wij snel kunnen schakelen zodat u op zo’n kort mogelijke termijn van uw nieuwe meubel kunt genieten. Heeft u een specifieke ruimte in uw woning, kantoor of bedrijf, wij kunnen uw kast volledig passend ontwerpen zodat deze perfect op uw gewenste plek past. Vormgeving, materiaal, indeling zijn tevens aspecten welke wij volledig naar uw wens kunnen ontwerpen. Extra kast ruimte, lades, legplanken of een combi behoort allemaal tot de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Wandkast 123 interieurbouw op maat

Wandkast kastjes 123 interieurbouw op maat

vitrine display led verlichting

Vitrine Display – Bunker Museum Terschelling

Voor Bunker Museum Terschelling hebben wij op verzoek een vitrine gemaakt. Het museum is een ruimte aan het herinrichten en hebben hiervoor een duikboot welke tentoongesteld gaat  worden. 123 Interieurbouw heeft hier een mooie vitrine voor gemaakt. Deze bestaat uit een onder bak met onderin en bovenin een led strip, als ondergrond voor de duikboot een opaal plaat en glasplaat en het geheel voorzien van een glazen vitrine. De led strips zorgen voor een mooie verlichting wat de algehele uitstraling alleen maar ten goede komt.

 

Vitrine display - bunker museum terschelling Vitrine display - bunker museum terschelling duikboot Vitrine display - bunker museum terschelling led verlichting

Keuken project deel twee

In ons vorige artikel gaven wij al een impressie van ons meest recente keuken project. We zijn enorm trots het eindresultaat te laten zien. 

Voor ons is keuken op maat ook echt op maat. De volledige ruimte wordt ingevuld met functionele keuken en niet op maat gemaakt met pas stukken. Op basis van afmetingen hebben wij rekening houdende met inbouw apparatuur de resterende ruimte in overleg met de klant zo optimaal mogelijk verdeeld in kastruimte. 

De oude keuken stond in een hoekopstelling met hierboven een koof. Met onze open blik op mogelijkheden binnen een ruimte hebben we gekozen voor een volledige achterwand en een kook eiland tegen de muur met als doorloop een bar functionaliteit. 

Door het verkleinen van de koof, het voorzien van de wand van een plaat in het zelfde materiaal als de keuken en een doorlopend plafond hebben we een mooie verbinding gemaakt waardoor het als geheel  een mooie uitstraling geeft. 

Wilt u zelf een nieuwe keuken? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden qua indeling, materiaal, apparatuur en willen samen met u uw droom keuken ontwerpen en maken. Ga naar 123keukenopmaat en kijk wat wij u kunnen bieden

Keuken-interieurbouw-op-maat

Keuken project – 123 Keuken op maat

123Interieurbouw is een veelzijdig bedrijf. Of het nu om privé woning inrichting gaat of zakelijk, wij hebben de kennis, vaardigheden en know how in huis om uw interieur volledig aan te pakken of te voorzien van nieuwe meubelstukken.

Naast onze ervaring in horeca, musea, scholen, winkels maken wij ook keukens.

Sinds kort hebben wij onze nieuwe website 123keukenopmaat.nl gelanceerd.  Op dit moment zijn we bezig met de eerste opdracht die wij via deze nieuwe website hebben gekregen. We willen jullie al een impressie geven wat we aan het doen zijn. Binnenkort laten we je het eindresultaat zien. Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden…….neem contact met ons op.

op maat interieur woonboot wandkast

Project Wandkast Weesp

We hebben een opdracht gekregen om een wandkast te maken in hoekopstelling voor op een woonboot in Weesp.

Weer een mooi project waar we trots zijn op het eindresultaat. Verzoek was om voor een nieuwe woon locatie een op maat gemaakte kast te maken voor het interieur. De opdrachtgever had een duidelijk doel voor ogen met de kast waardoor het resultaat een vakkenkast is geworden met vakken in verschillende afmetingen.  Heeft u ook behoefte aan een op maat gemaakt meubelstuk, kast of ander item voor uw interieur, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Tijdens de bouw in onze werkplaats

 

Het eindresultaat op locatie


123 Interieurbouw is onderdeel van Cramer & Looman Decor Bouw. Op deze website laten wij onze laatste interieurbouw projecten zien. Wij maken alles op maat en met een hoge kwaliteit. Daarnaast maken wij ook keukens op maat. Wilt u daar meer over weten kijk dan op 123keukenopmaat.nl !

123keukenopmaat

Vanaf vrijdag 24 April 2020 staat 123keukenopmaat.nl online!

Wij zijn ontzettend trots om na 123interieurbouw.nl de “partner” website 123keukenopmaat.nl te lanceren.

De keuken is een enorm belangrijke ruimte in iedere woning, functioneel omdat er lekker gekookt mag worden maar ook een plek waar je gezellig met je familie en of vrienden bij elkaar bent. Een keuken moet bij jou passen maar ook bij je woning. Er zijn zo veel mogelijkheden qua stijl, kleur, materiaal en apparatuur. Op onze site willen wij een indruk geven wat voor mogelijkheden er zijn qua stijlen en wat specifieke kenmerken zijn. Vanuit deze basis kun je verder gaan met het ontwikkelen van je eigen droom keuken. Uiteindelijk bepaal jij/jullie wat mooi is.

Wij vinden het belangrijk om samen met u het ontwerp te maken, het feel good gevoel wat u bij uw keuken wilt hebben willen wij aan onze klanten geven. Vanuit onze expertise kunnen wij u goede adviezen geven wat de mogelijkheden zijn en verrassen met opties waar u zelf wellicht niet aan heeft gedacht. Wij werken niet met standaarden maar willen voor u een keuken maken op maat van uw woning en wensen. Of het nu een functionele keuken moet zijn of exclusief, voor elk budget maken wij wat moois.

Wij maken keukens voor zowel particulieren als bedrijven en werken ook graag samen met intermediairs. Bijvoorbeeld reclamebureaus, interieurontwerpers en andere creatieve geesten.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar, neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak en laat ons uw dromen waar maken. 

123keukenopmaat-website-online-responsive

corona-scheidingswanden-plexiglas-interieurbouw

Aanpassingen interieur tijdens Corona Virus

123Interieurbouw maakt nieuwe interieurs voor kantoor, restaurant, winkel en andere bedrijfsmatige omgevingen.  

Door de corona krijgen we te maken met allemaal nieuwe uitdagingen. Corona proof protocol, de 1,5 meter samenleving zijn aspecten waar we allemaal mee bezig zijn. Voor een nieuw interieur of items in een interieur staan we voor u klaar, echter wij kunnen ook met u meedenken om uw locatie in te richten op de nieuwe eisen die gesteld worden. 

Denk hierbij aan:

  • (tijdelijke) scheidingswanden
  • plexiglas platen (kassa, loketten)
  • room dividers
  • signing
  • tijdelijk verplaatsbaar meubilair voor afhalen
macdonalds-corona-123-interieurbouw-op-maat

Opfrissen interieur horeca McDonald’s

Een heel nieuw interieur is natuurlijk erg mooi maar soms kan je ook met wat kleinere aanpassingen een geheel nieuwe en frisse look bereiken.

Voor een McDonald’s vestiging hebben wij in de afgelopen periode een aantal frames gemaakt welke in een bestaand frame zijn geplaatst. De bestaande frames waren voorzien van doeken. Een fantastische nieuwe uitstraling is het resultaat. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw kantoor, restaurant, ontvangstruimte. Een nieuw meubel, wandbekleding, kantoor ornament, vraag naar onze mogelijkheden. 

macdonalds-interieurbouw-op-maat

Koffiecorner meubel amersfoort 123 interieurbouw

Experience Lab – Amersfoort

IOV Henk Ontwerpers hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de inrichting van het Enraf-Nonius Experience Lab in Amersfoort. We hebben een mooi koffie corner meubel gemaakt en geplaatst. 

Een mooie koffie corner voor je medewerkers of in je kantoor een mooi ingerichte koffie hoek waar je je klanten kan ontvangen. Op maat gemaakt, keuze in de indeling en kleurstelling, wij denken met je mee om je uitstraling naar je klanten nog mooier te maken.

123 Interieurbouw maakt meubels op maat voor kantoren, winkelpanden, restaurants, overheidsinstellingen, gezondheidszorg en overige bedrijfsmatige panden. Alles is in overleg mogelijk. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Daarnaast gaan leggen wij ons meer en meer toe op de particuliere markt.  Zo  bouwen we steeds meer keukens op maat. Maar denk ook aan hoogwaardige op maat gemaakte tafels of andere meubels.