Illy kast interieurbouw beurs

Illy Koffie – VT Wonen & Design – Amsterdam

Onze relatie Illy was aanwezig met een stand op de VT Wonen & Design beurs in de RAI in Amsterdam. Naast de stand die door ons standbouw bedrijf is gebouwd, zijn er voor deze stand ook weer meubels gemaakt door 123 Interieurbouw.

Voor ons natuurlijk weer een mooie gelegenheid om tussen al de woon en design trends te laten zien wat voor mooie producten wij maken. De beurs in zijn totaliteit was enorm succes. Voor ons als interieur bouwers derhalve weer een mooi evenement waar we ons hebben kunnen laten zien.

Graag denken wij ook met u mee voor de interieur inrichting voor uw pand, vraag naar onze mogelijkheden.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Steensma interieur henk ontwerpers event

Royal Steensma interieurbouw – Anuga Food Fair – Duitsland

123 Interieurbouw gaat internationaal! In opdracht van Henk Ontwerpers hebben wij voor Royal Steensma een stand gebouwd op de Anuga Food Fair in Keulen Duitsland. Speciaal voor deze stand is er een volledig keuken blok gemaakt. Weer een mooie samenwerking tussen de stand- en interieurbouw.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Kernwoorden: Interieurbouw, keuken, kwaliteit, maatwerk

kapper-meubel-HPL-Kast-interieur

De eerste mooie interieur klus na de vakantie is al weer een feit

Na onze welverdiende vakantie zijn we weer met frisse energie gestart. We zijn benaderd door een nieuwe relatie in Groenlo die bezig is een exclusieve hair en beauty salon op te starten.

Vanuit een impressie op onze website had ze een mooi meubel gezien wat ze graag in haar nieuwe salon wilde hebben.  Daar waar wij interieur klussen op maat aan bieden waren we in de gelegenheid om het ontwerp van dit meubel om te zetten naar de indeling van haar wensen. Door snel schakelen waren we in de gelegenheid een mooie aanbieding te doen en anderhalve week later staat het meubel nagenoeg gereed om op transport te gaan naar Groenlo. 123 Interieurbouw laat hiermee weer zien dat afstand geen probleem hoeft te zijn voor het verzorgen van een mooi meubel of interieur voor woning, winkel, horeca. Team 123 Interieurbouw wenst onze klant heel veel succes met haar nieuwe onderneming. 

Koffie illy beurs evenement

De vakantie is weer voorbij!

We hebben met z’n allen genoten van een aantal heerlijke weken vakantie. Weer volledig opgeladen gaan we aan de slag met een hoop nieuwe dingen. Het beurs seizoen gaat weer los en we gaan weer een hoop mooie nieuwe projecten voor onze klant(en) doen. Naast volledige interieurs is het bij 123 interieurbouw ook mogelijk om losse interieur items te laten maken. Voordeel hiervan is dat je dit volledig naar eigen wensen kan laten maken. Materiaal, afmetingen, kleurstelling, vorm, vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Om u ook een idee te geven van de mogelijkheden laten wij in dit item een aantal foto’s zien. Voor onze relatie Illycaffè hebben wij in de afgelopen periode diverse meubels gemaakt. Door een aantal praktische zaken aan deze meubels toe te voegen kan onze relatie Illy deze stukken optimaal inzetten. Op beurzen, klant events maar ook op eigen locatie kan er optimaal gebruik worden gemaakt. Door de goede ervaringen hebben we in de vakantie een nieuwe order gekregen om weer een aantal meubels te gaan maken voor Illy. We zijn natuurlijk enorm blij met het vertrouwen wat onze relatie in ons bedrijf heeft.

Hieronder een aantal foto’s van meubels die wij voor Illy gemaakt hebben:

 

balie met rek achterwand interieurbouw-2

One2Vape Leeuwarden | Deel 2

Vape shop Leeuwarden bijna gereed.

Vrijdag 19 juli was de deel oplevering van de vape shop in Leeuwarden. De klus is enorm spoedig verlopen en we hadden het interieur voor de winkel sneller klaar als verwacht.

Klant was aangenaam verrast dat de inrichting van de nieuwe winkel zo snel gereed was. Overall zijn we twee weken aan het produceren geweest. En niet onbelangrijk, klant is enorm tevreden met het resultaat. Snelheid produceren, afwerking van het interieur en uitstraling (elementen die voor 123 Interieurbouw enorm belangrijk zijn) zijn mooi tot uitdrukking gekomen in dit project. Deze week gaan we nog de puntjes op de I zetten. Hier alvast weer wat nieuw materiaal zodat jullie ook het resultaat kunnen zien. We kunnen niet wachten om het uiteindelijke totaal resultaat te laten zien.

Klik hier om deel 1 van de bouw te bekijken

One2Vape Leeuwarden | Deel 1

Steeds meer mensen leveren de sigaret in en stappen over op de elektronische sigaret. Ook op het gebied van de verkoop van de elektronische sigaret zie je steeds meer ontwikkeling. In opdracht van One2Vape heeft 123Interieurbouw een opdracht gekregen om een leeg pand in Leeuwarden om te bouwen tot een echte vape shop.

Samen met de relatie hebben we plannen en ontwerpen gemaakt over hoe het interieur van deze nieuwe shop er uit zou moeten komen te zien. Door korte lijnen te hanteren en snel en makkelijk met elkaar schakelen waren we in de gelegenheid om deze plannen snel concreet te maken. We zijn uiteindelijk tot een mooi, modern en op maat gemaakt interieur ontwerp uitgekomen. Door onze goede contacten met leveranciers waren we in de gelegenheid om ook het productieproces snel in gang te zetten.

Wij zijn enorm trots om deze opdracht uit te mogen voeren en houden jullie graag op de hoogte van de voortgang van dit project.

Meer weten over de voortgang? Klik hier voor deel 2

bertphoto1

Een bijzonder man is er niet meer…


Bert Looman, 16-04-1958 – 14-10-2018

Begin dit jaar raakt Bert gedeeltelijk uit de running. Een operatie volgt, met daarna voor de zekerheid een aantal preventieve behandelingen. ‘Niets om ons zorgen over te maken’, zegt Bert. Dat doen we ook niet. Bert doorstaat de behandelingen immers goed. ‘Na de vakantie zijn we er weer’, zegt Bert. En als Bert dat zegt…

Maar in de vakantieweken horen we dat de behandelingen toch niet doen wat we allemaal hopen en verwachten. Dus gaat Bert een nieuw traject in. Helaas slaat ook deze serie behandelingen niet aan.

En dan? Dan worden we overvallen door de snelheid waarmee alles gaat. Dan raken we overmand door verslagenheid en verdriet omdat wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze vriend, compagnon, baas en collega Bert Looman.

Bert en Hans leren elkaar kennen in 1992. Ze werken beiden in Aalsmeer bij het NOB. ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, ‘Onderweg naar morgen’, het zijn slechts twee van de vele producties waar Hans en Bert samen aan werken. In 2006 doet de mogelijkheid zich voor om het stand- en decorbouwdeel over te nemen van Henk Ontwerpers. Samen stappen Bert en Hans in dit avontuur. Cramer en Looman Stand- en Decorbouw is een feit. De nieuwbakken ondernemers vullen elkaar goed aan. Met zijn contacten en positieve uitstraling levert Bert een enorme bijdrage aan het bedrijf. Bert en Hans, echte partners zijn het. Maatjes, elkaars steun en toeverlaat. Samen trekken ze de kar in de goede jaren, maar ook in de jaren dat het wat minder gaat.

De aard van het werk maakt dat Bert, Hans en hun collega’s veel op pad zijn in binnen- en buitenland. Daar bouwen zij de projecten op die zijn voorbereid in de werkplaats, eerst aan de Willemskade in Lemmer en later in het nieuwe pand aan het Lemsterpad. Op die trips blijkt steevast hoeveel Bert van lekker eten houdt. Waar de mannen van Cramer en Looman ook zijn, Bert weet altijd en overal een geschikte uitspanning waar een goede hap gegeten kan worden.

Bert heeft tomeloze energie. Naast zijn drukke ondernemersbestaan is hij ook in zijn spaarzame vrije tijd altijd in de weer. Zo steekt hij als vrijwilliger veel tijd in bijvoorbeeld de Stichting Festiviteiten ’s-Graveland. Bert overweegt zelfs even een carrière bij de televisie. In een uitzending over duurzaam ondernemen brengt hij met verve de kwaliteiten van Cramer en Looman onder de aandacht.

Wat betreft de televisie blijft het bij een éénmalig optreden. In zijn leven en bij Cramer en Looman heeft Bert van het begin tot zijn einde de hoofdrol. Op 14 oktober 2018 valt het doek voorgoed voor de warme, hartelijke, sociale en liefdevolle Bert.

Bert, we gaan je enorm missen.

Team CL Decor

doe-maar-duurzaam-123-interieurbouw

123 Interieurbouw te zien op RTL 7 – Doe maar duurzaam

Zondag 11 (&17) December komt 123 Interieurbouw in het programma “Doe maar duurzaam” op RTL 7.

De opnames zijn inmiddels al geweest. Hieronder een impressie:

Informatie over het programma “Doe maar duurzaam”:

Doe Maar Duurzaam! is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam! de kans om hun duurzame product of dienst op een informatieve wijze te presenteren. Zo kwamen er in eerdere afleveringen al verschillende partijen aan bod zoals Spadel waar we naar de bron van Spa Water gingen, Chevalier Floatels die ons op spectaculaire wijze mee nam offshore en Cirkelstad waarin oud VROM-minister Jacqueline Cramer haar visie over de circulaire economie gaf.

In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam! wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op duurzaamheid. Duurzaamheid gaat namelijk verder dan zaken die algemeen bekend zijn zoals recyclen en zonnepanelen. We schromen niet om actuele topics aan de kaak te stellen en dieper op de materie in te gaan.

Datum gewijzigd: Zondag 11 december 2016 om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7.

 

beschilderde-wandtegels-interieurbouw-groen

Restaurant Vuur – Beschilderde wandtegels aan de muur

De verbouwing van Restaurant Vuur is begonnen. 123 Interieurbouw houdt u op de hoogte van de voortgang van het project.

1 Oktober: Alle unieke beschilderde wandtegels zijn geplaatst in restaurant Vuur.

De platen zijn in formaat 60 x 40 cm. Het zijn mdf platen 9 mm dik en strak gezaagd met frees kantje. Alle platen zijn met de hand gedecoreerd daarna goed afgelakt. Het maken van de gemarmerde platen was een bijzondere opdracht om uit te voeren.