vacature-interieurbouwer-standbouw-lemmer

(Allround) stand- en decor bouwer én interieurbouwer

Ben jij op zoek naar een uitdagende, afwisselende en leerzame baan of BOL/BBL stage waar jij jouw creativiteit in kwijt kunt? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Als (allround) stand- en decor bouwer én interieurbouwer zullen jou werkzaamheden voornamelijk zijn produceren van maatwerk meubels, maatwerk objecten voor standbouw en/of pop up stores, bouwen op locatie, timmeren, schilderen en magazijnwerkzaamheden.

In het enthousiaste team van 3 vaste medewerkers en een aantal zzp’ers kun jij je op alle aspecten ontwikkelen. In ons bedrijf hebben wij een gemoedelijke sfeer en korte lijnen. Jouw ervaren collega’s staan voor jou klaar net zoals wij voor de klant klaar staan.

Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en intermediairs. Wij hebben voor elk budget wat moois en maken dromen waar. Dit doen wij door goed te luisteren, het feel good gevoel te creëren en onze deadlines na te komen (dit is heilig voor ons). Wij zijn topbouwers en stoppen pas met bouwen als de klant tevreden is! Een aantal van onze toonaangevende projecten zijn:

  • Nike inrichtingen, etalages en evenementen
  • Pop Up store Venco
  • Standbouw Lays chips

Cramer en looman 123 interieurbouw

Wij hebben een uitstekend ingerichte werkplaats met alle moderne apparatuur, o.a. een nieuwe cnc freesmachine en een nieuwe kantenbandmachine, hier wordt onze eigen prefab productie van
onderdelen gedaan en kunnen wij snelheid garanderen. Wij zorgen voor duurzaam hoogwaardig materiaal met een naadloze afwerking op maat. Dit wordt geleverd door ons of één van onze vaste partners, zo heeft de klant maar 1 aanspreekpunt en blijven de kosten beheersbaar.

Kijk op onze websites voor projecten die wij gemaakt hebben:

  • www. cl-decor.nl
  • www.123interieurbouw.nl

Kom vrijblijvend langs op Lemsterpad 36 in Lemmer en wij laten jou ons mooie bedrijf zien! of neem contact met ons op voor informatie (tel. 0514-534446/ info@cl-decor.nl)

Stage is ook mogelijk bij ons –> vraag naar de mogelijkheden!

CNC frezen lemmer interieur

Nieuwe CNC freesmachine voor 123Interieurbouw en 123Keukenopmaat

10 februari 2022 een mooie dag voor ons bedrijf. Vandaag is onze nieuwe CNC freesmachine afgeleverd. Al jaren leveren we maatwerk interieur items voor zowel de zakelijke- alsmede ook de particuliere markt. Sinds afgelopen jaar hebben wij hier ook onze maatwerk keuken productie aan
toegevoegd. Uw interieur items volledig op maat gemaakt. Om ons productieproces verder te verbeteren en professionaliseren hebben we een nieuwe CNC freesmachine aangeschaft welke vandaag geleverd is. Op deze manier kunnen we sneller en efficiënter produceren en daarmee automatisch ook grotere projecten handelen.

Tevens is er veel vraag naar los CNC werk en kunnen we op deze markt ook onze diensten gaan
aanbieden.

Bent u bezig met een nieuw interieur (item) voor uw bedrijfspand of woning en denkt u wellicht na
over een nieuwe maatwerk keuken?

Neem contact met ons op een vraag naar de mogelijkheden.

CNC frees lemmer friesland CNC frees Lemmer - interieur

Zoekwoorden:

  • CNC frezen lemmer
  • CNC freesmachine
  • CNC freesmachine Friesland
  • Computer Numerical Control frezen hout etc
Scheepsvaartmuseum_sneek_wand_walvis0

Femke de walvis in het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek

In de contacten met onze klant kwam naar voren dat wij vanuit onze expertise en kennis in de standbouw wellicht ook dingen voor elkaar kunnen betekenen op andere vlakken.

Een tijdelijke interactieve expositie in de zomerperiode voor gezinnen en kinderen over Femke de walvis stond op stapel.

Het resultaat was dat wij de ruimte mochten invullen met onze wanden en waarbij de wanden zijn voorzien van printwerk. Voor het mooie resultaat zie ook de foto’s.

Wilt u bijvoorbeeld uw vergaderruimte, museum zaal, horeca- winkel pand tijdelijk een andere invulling geven, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Scheepsvaartmuseum_sneek_wand_walvis12 Scheepsvaartmuseum_sneek_wand_walvis11 Scheepsvaartmuseum_sneek_wand_walvis7 Scheepsvaartmuseum_sneek_wand_walvis0

Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-10

Meubels archeologisch Mini Museum De Waterwolf

Voor een nieuw museum hebben wij het verzoek gekregen de meubelstukken te produceren waar de diverse items op tentoongesteld worden. 

Alle items waar fysiek of digitaal items op tentoongesteld worden zijn door 123Interieurbouw gemaakt. Alle display zuilen, draagplanken zijn afgesloten met een glazen vitrines.

We zijn weer enorm blij met het eindresultaat. 

123Interieurbouw kan u op veel vlakken van dienst zijn. Start u op een nieuwe locatie of wilt u uw bestaande interieur  een nieuwe frisse look geven. Kantoor, restaurant, museum, school, winkel….wij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Het museum is ontworpen door Studio Harm Hasenaar 

Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-9 Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-7 Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-10 Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-6 Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-2 Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-5 Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-1 Archeologisch Minimuseum de Waterwolf-3

wandkast inbouw 123 interieurbouw4

Project inbouw wandkast slaapkamer

Voor een bestaande woning hebben wij deze inbouw wandkast gemaakt.

Het betreft hier een inbouw voor een deel rechte wand en een deel schuin dak. Aan de foto’s kunt u zien dat de hele ruimte is voorzien van een mooie inbouw kast met een mooi strak front.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn voor een maatwerk (inbouw) kast? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kijk ter inspiratie ook naar onze andere projecten.

 

wandkast inbouw 123 interieurbouw3 wandkast inbouw 123 interieurbouw4

TV meubel

Project wandkast en tv meubel op maat gemaakt

We hebben in de afgelopen periode weer een mooie wandkast en tv meubel op maat geproduceerd en geplaatst.

De meubels zijn uitgevoerd in grafiet zwarte kast delen en ferro bronze staanders en panelen. De kast is om een koof geplaatst zodat deze mooi is weg gewerkt. Aan de bovenzijde is de kast volledig voorzien van plinten, zodat het geheel mooi aansluit op de wanden en het plafond. Tevens hebben we de twee middelste kasten aan de voorkant uit laten steken om een mooie afwisseling te creëren.

Wilt u ook een op maat gemaakte kast, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

KEUKEN10-2

Keuken project – Moderne keuken

Inmiddels weer een keuken project afgerond en wederom mogen we weer trots zijn op het eindresultaat. 

De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur: vaatwasser, oven, combi magnetron, koel/vries combinatie. 

Tevens een mooi kook eiland gerealiseerd met een zitgedeelte zodat de keuken ook weer optimaal onderdeel vormt met het woongedeelte.

De kleuren HPL die we samen met klant gekozen hebben zijn hoogglans wit en metal slate schwarzgold wat een enorm mooie uitstraling geeft aan deze keuken.

De bijgevoegde foto’s zeggen genoeg.

Wilt u zelf een nieuwe keuken? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden qua indeling, materiaal, apparatuur en willen samen met u uw droom keuken ontwerpen en maken. 

tafel huiskamer op maat gemaakt interieurbouw

Uw tafel op maat van 123Interieurbouw

Op maat gemaakt: dat is 1 van onze kenmerken, we laten u graag onze mogelijkheden zien.

Deze keer bespreken we de tafel. Een tafel is een item wat op veel plekken in uw interieur terug komt, een mooie grote gezellige tafel waar u met uw familie in de keuken aan kan zitten, een tafel in de woonkamer, studeer kamer, serre of als display voor een mooi interieur item. Ook tafels kunnen wij op maat voor u maken, wilt u rond, vierkant, rechthoek, ovaal….het kan allemaal. Een mooie hout structuur of een trendy hpl, metalen poten…..er zijn zo enorm veel mogelijkheden. En het eind resultaat is wederom dat u een mooi meubel in uw huis heeft wat uniek is en volledig op uw smaak afgestemd. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

 

tafel op maat 123 interieurbouw tafel huiskamer op maat gemaakt interieurbouw moderne huiskamer tafel op maat kantoor tafel op maat interieur bouwl

Wandkast kastjes 123 interieurbouw op maat

Wandkast snelle levering en op maat

Bij 123 Interieurbouw kunt u uw (wand) kast volledig op maat en indeling laten produceren. Voordeel in deze tijd is dat wij snel kunnen schakelen zodat u op zo’n kort mogelijke termijn van uw nieuwe meubel kunt genieten. Heeft u een specifieke ruimte in uw woning, kantoor of bedrijf, wij kunnen uw kast volledig passend ontwerpen zodat deze perfect op uw gewenste plek past. Vormgeving, materiaal, indeling zijn tevens aspecten welke wij volledig naar uw wens kunnen ontwerpen. Extra kast ruimte, lades, legplanken of een combi behoort allemaal tot de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Wandkast 123 interieurbouw op maat

Wandkast kastjes 123 interieurbouw op maat

vitrine display led verlichting

Vitrine Display – Bunker Museum Terschelling

Voor Bunker Museum Terschelling hebben wij op verzoek een vitrine gemaakt. Het museum is een ruimte aan het herinrichten en hebben hiervoor een duikboot welke tentoongesteld gaat  worden. 123 Interieurbouw heeft hier een mooie vitrine voor gemaakt. Deze bestaat uit een onder bak met onderin en bovenin een led strip, als ondergrond voor de duikboot een opaal plaat en glasplaat en het geheel voorzien van een glazen vitrine. De led strips zorgen voor een mooie verlichting wat de algehele uitstraling alleen maar ten goede komt.

 

Vitrine display - bunker museum terschelling Vitrine display - bunker museum terschelling duikboot Vitrine display - bunker museum terschelling led verlichting