123keukenopmaat

Vanaf vrijdag 24 April 2020 staat 123keukenopmaat.nl online!

Wij zijn ontzettend trots om na 123interieurbouw.nl de “partner” website 123keukenopmaat.nl te lanceren.

De keuken is een enorm belangrijke ruimte in iedere woning, functioneel omdat er lekker gekookt mag worden maar ook een plek waar je gezellig met je familie en of vrienden bij elkaar bent. Een keuken moet bij jou passen maar ook bij je woning. Er zijn zo veel mogelijkheden qua stijl, kleur, materiaal en apparatuur. Op onze site willen wij een indruk geven wat voor mogelijkheden er zijn qua stijlen en wat specifieke kenmerken zijn. Vanuit deze basis kun je verder gaan met het ontwikkelen van je eigen droom keuken. Uiteindelijk bepaal jij/jullie wat mooi is.

Wij vinden het belangrijk om samen met u het ontwerp te maken, het feel good gevoel wat u bij uw keuken wilt hebben willen wij aan onze klanten geven. Vanuit onze expertise kunnen wij u goede adviezen geven wat de mogelijkheden zijn en verrassen met opties waar u zelf wellicht niet aan heeft gedacht. Wij werken niet met standaarden maar willen voor u een keuken maken op maat van uw woning en wensen. Of het nu een functionele keuken moet zijn of exclusief, voor elk budget maken wij wat moois.

Wij maken keukens voor zowel particulieren als bedrijven en werken ook graag samen met intermediairs. Bijvoorbeeld reclamebureaus, interieurontwerpers en andere creatieve geesten.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar, neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak en laat ons uw dromen waar maken. 

123keukenopmaat-website-online-responsive

corona-scheidingswanden-plexiglas-interieurbouw

Aanpassingen interieur tijdens Corona Virus

123Interieurbouw maakt nieuwe interieurs voor kantoor, restaurant, winkel en andere bedrijfsmatige omgevingen.  

Door de corona krijgen we te maken met allemaal nieuwe uitdagingen. Corona proof protocol, de 1,5 meter samenleving zijn aspecten waar we allemaal mee bezig zijn. Voor een nieuw interieur of items in een interieur staan we voor u klaar, echter wij kunnen ook met u meedenken om uw locatie in te richten op de nieuwe eisen die gesteld worden. 

Denk hierbij aan:

  • (tijdelijke) scheidingswanden
  • plexiglas platen (kassa, loketten)
  • room dividers
  • signing
  • tijdelijk verplaatsbaar meubilair voor afhalen
macdonalds-corona-123-interieurbouw-op-maat

Opfrissen interieur horeca McDonald’s

Een heel nieuw interieur is natuurlijk erg mooi maar soms kan je ook met wat kleinere aanpassingen een geheel nieuwe en frisse look bereiken.

Voor een McDonald’s vestiging hebben wij in de afgelopen periode een aantal frames gemaakt welke in een bestaand frame zijn geplaatst. De bestaande frames waren voorzien van doeken. Een fantastische nieuwe uitstraling is het resultaat. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw kantoor, restaurant, ontvangstruimte. Een nieuw meubel, wandbekleding, kantoor ornament, vraag naar onze mogelijkheden. 

macdonalds-interieurbouw-op-maat

Koffiecorner meubel amersfoort 123 interieurbouw

Experience Lab – Amersfoort

IOV Henk Ontwerpers hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de inrichting van het Enraf-Nonius Experience Lab in Amersfoort. We hebben een mooi koffie corner meubel gemaakt en geplaatst. 

Een mooie koffie corner voor je medewerkers of in je kantoor een mooi ingerichte koffie hoek waar je je klanten kan ontvangen. Op maat gemaakt, keuze in de indeling en kleurstelling, wij denken met je mee om je uitstraling naar je klanten nog mooier te maken.

123 Interieurbouw maakt meubels op maat voor kantoren, winkelpanden, restaurants, overheidsinstellingen, gezondheidszorg en overige bedrijfsmatige panden. Alles is in overleg mogelijk. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Daarnaast gaan leggen wij ons meer en meer toe op de particuliere markt.  Zo  bouwen we steeds meer keukens op maat. Maar denk ook aan hoogwaardige op maat gemaakte tafels of andere meubels.

Zonnepanelen-op-ons-pand-in-Lemmer

Zonnepanelen op ons pand in Lemmer

Duurzaam zijn is binnen onze interieurbouw werkzaamheden erg belangrijk. Ook daarbuiten kijken we natuurlijk kritisch hoe wij hier nog een grotere bijdrage aan kunnen leveren. Mede daarom hebben wij besloten om ons te voorzien van onze eigen duurzame energie. De 51 zonnepanelen zijn inmiddels op ons pand geplaatst en in werking.

We zijn trots dat we op deze manier ook weer een mooie stap hebben mogen zetten.

Duurzaam = 123 Interieurbouw

mcdonalds-interieurbouw-tafel-corona-mcdrive-

Mooi initiatief in lastige periode

We zijn door een ondernemer van verschillende vestigingen van Mc. Donalds benaderd. De Mc drive is gewoon geopend maar ook dit geeft contact tussen klanten en medewerkers. Om de medewerkers zo goed mogelijk te beschermen heeft 123 Interieurbouw een aantal tafels gemaakt waar de bestellingen op gezet kunnen worden zodat er geen fysiek contact hoeft te zijn. Dit noemen wij een mooi voorbeeld waar ondernemers elkaar helpen met hierbij de medewerkers als prioriteit.

 

we-blijven-met-u-meedenken

123 Interieurbouw blijft met u meedenken

In een paar weken tijd ziet de wereld er ineens heel anders uit. We moeten allemaal onze aanpassingen maken.

Wij willen met u mee blijven denken. Misschien is dit juist het moment om wel die aanpassing in uw interieur te gaan doen zodat u straks ook weer met een frisse uitstraling verder kan. Of het nu uw kantoor, winkel of restaurant is, wij helpen u graag met de invulling. Balie, kast, display, volledige inrichting, 123 Interieurbouw heeft de expertise in huis.

Ook privé is dit het moment dat we zaken aan gaan pakken. Wilt u een nieuwe keuken, kast of ander meubelstuk, ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen graag de tijd om samen uw project het mooiste resultaat te geven.

Natuurlijk houden wij het nieuws goed in beeld en werken wij naar de richtlijnen, hierbij is ons doel om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren.

Illy kast interieurbouw beurs

Illy Koffie – VT Wonen & Design – Amsterdam

Onze relatie Illy was aanwezig met een stand op de VT Wonen & Design beurs in de RAI in Amsterdam. Naast de stand die door ons standbouw bedrijf is gebouwd, zijn er voor deze stand ook weer meubels gemaakt door 123 Interieurbouw.

Voor ons natuurlijk weer een mooie gelegenheid om tussen al de woon en design trends te laten zien wat voor mooie producten wij maken. De beurs in zijn totaliteit was enorm succes. Voor ons als interieur bouwers derhalve weer een mooi evenement waar we ons hebben kunnen laten zien.

Graag denken wij ook met u mee voor de interieur inrichting voor uw pand, vraag naar onze mogelijkheden.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Steensma interieur henk ontwerpers event

Royal Steensma interieurbouw – Anuga Food Fair – Duitsland

123 Interieurbouw gaat internationaal! In opdracht van Henk Ontwerpers hebben wij voor Royal Steensma een stand gebouwd op de Anuga Food Fair in Keulen Duitsland. Speciaal voor deze stand is er een volledig keuken blok gemaakt. Weer een mooie samenwerking tussen de stand- en interieurbouw.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Kernwoorden: Interieurbouw, keuken, kwaliteit, maatwerk

kapper-meubel-HPL-Kast-interieur

De eerste mooie interieur klus na de vakantie is al weer een feit

Na onze welverdiende vakantie zijn we weer met frisse energie gestart. We zijn benaderd door een nieuwe relatie in Groenlo die bezig is een exclusieve hair en beauty salon op te starten.

Vanuit een impressie op onze website had ze een mooi meubel gezien wat ze graag in haar nieuwe salon wilde hebben.  Daar waar wij interieur klussen op maat aan bieden waren we in de gelegenheid om het ontwerp van dit meubel om te zetten naar de indeling van haar wensen. Door snel schakelen waren we in de gelegenheid een mooie aanbieding te doen en anderhalve week later staat het meubel nagenoeg gereed om op transport te gaan naar Groenlo. 123 Interieurbouw laat hiermee weer zien dat afstand geen probleem hoeft te zijn voor het verzorgen van een mooi meubel of interieur voor woning, winkel, horeca. Team 123 Interieurbouw wenst onze klant heel veel succes met haar nieuwe onderneming.