vacature-interieurbouwer-standbouw-lemmer

(Allround) stand- en decor bouwer én interieurbouwer

Ben jij op zoek naar een uitdagende, afwisselende en leerzame baan of BOL/BBL stage waar jij jouw creativiteit in kwijt kunt? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Als (allround) stand- en decor bouwer én interieurbouwer zullen jou werkzaamheden voornamelijk zijn produceren van maatwerk meubels, maatwerk objecten voor standbouw en/of pop up stores, bouwen op locatie, timmeren, schilderen en magazijnwerkzaamheden.

In het enthousiaste team van 3 vaste medewerkers en een aantal zzp’ers kun jij je op alle aspecten ontwikkelen. In ons bedrijf hebben wij een gemoedelijke sfeer en korte lijnen. Jouw ervaren collega’s staan voor jou klaar net zoals wij voor de klant klaar staan.

Onze klanten zijn particulieren, bedrijven en intermediairs. Wij hebben voor elk budget wat moois en maken dromen waar. Dit doen wij door goed te luisteren, het feel good gevoel te creëren en onze deadlines na te komen (dit is heilig voor ons). Wij zijn topbouwers en stoppen pas met bouwen als de klant tevreden is! Een aantal van onze toonaangevende projecten zijn:

  • Nike inrichtingen, etalages en evenementen
  • Pop Up store Venco
  • Standbouw Lays chips

Cramer en looman 123 interieurbouw

Wij hebben een uitstekend ingerichte werkplaats met alle moderne apparatuur, o.a. een nieuwe cnc freesmachine en een nieuwe kantenbandmachine, hier wordt onze eigen prefab productie van
onderdelen gedaan en kunnen wij snelheid garanderen. Wij zorgen voor duurzaam hoogwaardig materiaal met een naadloze afwerking op maat. Dit wordt geleverd door ons of één van onze vaste partners, zo heeft de klant maar 1 aanspreekpunt en blijven de kosten beheersbaar.

Kijk op onze websites voor projecten die wij gemaakt hebben:

  • www. cl-decor.nl
  • www.123interieurbouw.nl

Kom vrijblijvend langs op Lemsterpad 36 in Lemmer en wij laten jou ons mooie bedrijf zien! of neem contact met ons op voor informatie (tel. 0514-534446/ info@cl-decor.nl)

Stage is ook mogelijk bij ons –> vraag naar de mogelijkheden!