tafel huiskamer op maat gemaakt interieurbouw

Uw tafel op maat van 123Interieurbouw

Op maat gemaakt: dat is 1 van onze kenmerken, we laten u graag onze mogelijkheden zien.

Deze keer bespreken we de tafel. Een tafel is een item wat op veel plekken in uw interieur terug komt, een mooie grote gezellige tafel waar u met uw familie in de keuken aan kan zitten, een tafel in de woonkamer, studeer kamer, serre of als display voor een mooi interieur item. Ook tafels kunnen wij op maat voor u maken, wilt u rond, vierkant, rechthoek, ovaal….het kan allemaal. Een mooie hout structuur of een trendy hpl, metalen poten…..er zijn zo enorm veel mogelijkheden. En het eind resultaat is wederom dat u een mooi meubel in uw huis heeft wat uniek is en volledig op uw smaak afgestemd. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

 

tafel op maat 123 interieurbouw tafel huiskamer op maat gemaakt interieurbouw moderne huiskamer tafel op maat kantoor tafel op maat interieur bouwl