op maat interieur woonboot wandkast

Project Wandkast Weesp

We hebben een opdracht gekregen om een wandkast te maken in hoekopstelling voor op een woonboot in Weesp.

Weer een mooi project waar we trots zijn op het eindresultaat. Verzoek was om voor een nieuwe woon locatie een op maat gemaakte kast te maken voor het interieur. De opdrachtgever had een duidelijk doel voor ogen met de kast waardoor het resultaat een vakkenkast is geworden met vakken in verschillende afmetingen.  Heeft u ook behoefte aan een op maat gemaakt meubelstuk, kast of ander item voor uw interieur, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

Tijdens de bouw in onze werkplaats

 

Het eindresultaat op locatie


123 Interieurbouw is onderdeel van Cramer & Looman Decor Bouw. Op deze website laten wij onze laatste interieurbouw projecten zien. Wij maken alles op maat en met een hoge kwaliteit. Daarnaast maken wij ook keukens op maat. Wilt u daar meer over weten kijk dan op 123keukenopmaat.nl !