Koffiecorner meubel amersfoort 123 interieurbouw

Experience Lab – Amersfoort

IOV Henk Ontwerpers hebben wij een bijdrage mogen leveren aan de inrichting van het Enraf-Nonius Experience Lab in Amersfoort. We hebben een mooi koffie corner meubel gemaakt en geplaatst. 

Een mooie koffie corner voor je medewerkers of in je kantoor een mooi ingerichte koffie hoek waar je je klanten kan ontvangen. Op maat gemaakt, keuze in de indeling en kleurstelling, wij denken met je mee om je uitstraling naar je klanten nog mooier te maken.

123 Interieurbouw maakt meubels op maat voor kantoren, winkelpanden, restaurants, overheidsinstellingen, gezondheidszorg en overige bedrijfsmatige panden. Alles is in overleg mogelijk. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Daarnaast gaan leggen wij ons meer en meer toe op de particuliere markt.  Zo  bouwen we steeds meer keukens op maat. Maar denk ook aan hoogwaardige op maat gemaakte tafels of andere meubels.