kapper-meubel-HPL-Kast-interieur

De eerste mooie interieur klus na de vakantie is al weer een feit

Na onze welverdiende vakantie zijn we weer met frisse energie gestart. We zijn benaderd door een nieuwe relatie in Groenlo die bezig is een exclusieve hair en beauty salon op te starten.

Vanuit een impressie op onze website had ze een mooi meubel gezien wat ze graag in haar nieuwe salon wilde hebben.  Daar waar wij interieur klussen op maat aan bieden waren we in de gelegenheid om het ontwerp van dit meubel om te zetten naar de indeling van haar wensen. Door snel schakelen waren we in de gelegenheid een mooie aanbieding te doen en anderhalve week later staat het meubel nagenoeg gereed om op transport te gaan naar Groenlo. 123 Interieurbouw laat hiermee weer zien dat afstand geen probleem hoeft te zijn voor het verzorgen van een mooi meubel of interieur voor woning, winkel, horeca. Team 123 Interieurbouw wenst onze klant heel veel succes met haar nieuwe onderneming.