Koffie illy beurs evenement

De vakantie is weer voorbij!

We hebben met z’n allen genoten van een aantal heerlijke weken vakantie. Weer volledig opgeladen gaan we aan de slag met een hoop nieuwe dingen. Het beurs seizoen gaat weer los en we gaan weer een hoop mooie nieuwe projecten voor onze klant(en) doen. Naast volledige interieurs is het bij 123 interieurbouw ook mogelijk om losse interieur items te laten maken. Voordeel hiervan is dat je dit volledig naar eigen wensen kan laten maken. Materiaal, afmetingen, kleurstelling, vorm, vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Om u ook een idee te geven van de mogelijkheden laten wij in dit item een aantal foto’s zien. Voor onze relatie Illycaffè hebben wij in de afgelopen periode diverse meubels gemaakt. Door een aantal praktische zaken aan deze meubels toe te voegen kan onze relatie Illy deze stukken optimaal inzetten. Op beurzen, klant events maar ook op eigen locatie kan er optimaal gebruik worden gemaakt. Door de goede ervaringen hebben we in de vakantie een nieuwe order gekregen om weer een aantal meubels te gaan maken voor Illy. We zijn natuurlijk enorm blij met het vertrouwen wat onze relatie in ons bedrijf heeft.

Hieronder een aantal foto’s van meubels die wij voor Illy gemaakt hebben: