balie met rek achterwand interieurbouw-2

One2Vape Leeuwarden | Deel 2

Vape shop Leeuwarden bijna gereed.

Vrijdag 19 juli was de deel oplevering van de vape shop in Leeuwarden. De klus is enorm spoedig verlopen en we hadden het interieur voor de winkel sneller klaar als verwacht.

Klant was aangenaam verrast dat de inrichting van de nieuwe winkel zo snel gereed was. Overall zijn we twee weken aan het produceren geweest. En niet onbelangrijk, klant is enorm tevreden met het resultaat. Snelheid produceren, afwerking van het interieur en uitstraling (elementen die voor 123 Interieurbouw enorm belangrijk zijn) zijn mooi tot uitdrukking gekomen in dit project. Deze week gaan we nog de puntjes op de I zetten. Hier alvast weer wat nieuw materiaal zodat jullie ook het resultaat kunnen zien. We kunnen niet wachten om het uiteindelijke totaal resultaat te laten zien.

Klik hier om deel 1 van de bouw te bekijken