One2Vape Leeuwarden | Deel 1

Steeds meer mensen leveren de sigaret in en stappen over op de elektronische sigaret. Ook op het gebied van de verkoop van de elektronische sigaret zie je steeds meer ontwikkeling. In opdracht van One2Vape heeft 123Interieurbouw een opdracht gekregen om een leeg pand in Leeuwarden om te bouwen tot een echte vape shop.

Samen met de relatie hebben we plannen en ontwerpen gemaakt over hoe het interieur van deze nieuwe shop er uit zou moeten komen te zien. Door korte lijnen te hanteren en snel en makkelijk met elkaar schakelen waren we in de gelegenheid om deze plannen snel concreet te maken. We zijn uiteindelijk tot een mooi, modern en op maat gemaakt interieur ontwerp uitgekomen. Door onze goede contacten met leveranciers waren we in de gelegenheid om ook het productieproces snel in gang te zetten.

Wij zijn enorm trots om deze opdracht uit te mogen voeren en houden jullie graag op de hoogte van de voortgang van dit project.

Meer weten over de voortgang? Klik hier voor deel 2