doe-maar-duurzaam-123-interieurbouw

123 Interieurbouw te zien op RTL 7 – Doe maar duurzaam

Zondag 11 (&17) December komt 123 Interieurbouw in het programma “Doe maar duurzaam” op RTL 7.

De opnames zijn inmiddels al geweest. Hieronder een impressie:

Informatie over het programma “Doe maar duurzaam”:

Doe Maar Duurzaam! is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam! de kans om hun duurzame product of dienst op een informatieve wijze te presenteren. Zo kwamen er in eerdere afleveringen al verschillende partijen aan bod zoals Spadel waar we naar de bron van Spa Water gingen, Chevalier Floatels die ons op spectaculaire wijze mee nam offshore en Cirkelstad waarin oud VROM-minister Jacqueline Cramer haar visie over de circulaire economie gaf.

In iedere aflevering van Doe Maar Duurzaam! wordt er een ander thema centraal gesteld. Zo komen er verschillende onderwerpen aan bod van Techniek tot Agrarisch en van Bouw tot Ondernemen. Er ontstaat op deze manier een totaalplaatje van alles wat betrekking heeft op duurzaamheid. Duurzaamheid gaat namelijk verder dan zaken die algemeen bekend zijn zoals recyclen en zonnepanelen. We schromen niet om actuele topics aan de kaak te stellen en dieper op de materie in te gaan.

Datum gewijzigd: Zondag 11 december 2016 om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7.