Allround-interieurbouwer-gezocht-123-interieurbouw

Allround interieurbouwer gezocht

Vacature: Allround interieurbouwer gezocht

OVER DEZE FUNCTIE
In de functie van Interieurbouwer ga je zowel in de werkplaats als op locatie uiteenlopende meubels en interieuronderdelen maken en plaatsen. Hiervoor is het belangrijk dat je nauw let op de kwaliteit want de eisen van de klanten zijn hoog gesteld. Je bent een vakman en hebt altijd een passie gehad voor de ambacht. Je vervaardigt de producten op basis van de technische tekeningen die je worden aangeleverd. Je stelt ze samen, bewerkt ze en zorgt voor een correcte afwerking. Onder hoge tijdsdruk en volgens strakke schema’s werken is bij jou bekend en je werkt tot de opdracht afgerond is.

FUNCTIE EISEN
• Aantoonbare ervaring in een gelijke functie
• Kennis van houtbewerkingsmaterialen en houtproducten
• Flexibel ingesteld
• Rijbewijs B
• Geen 8 tot 5 mentaliteit
• Afgeronde opleiding op MBO niveau (allround) meubelmaker/interieurbouwer wordt gewaardeerd, maar is niet noodzakelijk
• Kan zowel zelfstandig als in team verband werken

OVER HET BEDRIJF
Cramer & Looman is een productiebedrijf dat diensten levert op het gebied van stand- en decorbouw, en gethematiseerde interieuren. Naast prefab productie en afbouw op locatie, legt Cramer & Looman zich ook toe op creatieve ontwerpen, opslag van herbruikmateriaal en verhuur van decorstukken. Deze bedrijfscomponenten vullen elkaar uitstekend aan en kunnen tevens zelfstandig projecten uitvoeren. En dit raakt de bedrijfsfilosofie van Cramer & Looman: vragen uit de markt worden creatief en flexibel benaderd. Zowel vaktechnisch als logistiek proberen wij volstrekt ‘open minded’ te zijn.

WAT WIJ BIEDEN

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. cursussen
  • Werken bij een toonaangevende organisatie op het gebied van interieurbouw, stand- en decorbouw.

CONTACT

Stuur een een email naar info@cl-decor.nl of een brief naar Lemsterpad 36 – 8531 AA – Lemmer.