opening-ambiance-vivante-zonwering-van-der-wal-bussum

Opening Ambiance Zonwering van der Wal Bussum

Op woensdag 20 april waren we uitgenodigd voor de officiële opening voor Ambiance Zonwering van der Wal te Bussum. Vele genodigden waren onder de indruk van het geleverde interieurbouw werk door 123 interieurbouw.
De mooie gevels, tafels, stalentafels, gordijnenatelier, achterdoek voor op de achterwand, bibliotheek kastenwand met trap in metaal en diverse verkoophoeken. Kortom de gehele winkel hebben wij mogen inrichten daar zijn we zeer
dankbaar voor. Naast de werkzaamheden hebben we onze kunstenaar Peter een passend schilderij laten schilderen. Ook deze hebben we donderdagavond overhandigd voor de finishing touch en een cadeau wat past bij deze mooie winkel.

Hieronder een aantal foto’s van de showroom in Bussum:

123 Interieurbouw bouwde al eerder voor Ambiance Zonwering van der Wal in Hilversum. In onze portfolio kunt u hier het project lezen.